Последна промена:19.06.2021    

Известување за упис на клиентите – правни лица во Регистарот на вистински сопственици најдоцна до 27 април 2021 година

Почитувани,

Во согласност со законската регулатива најдоцна до 27.4.2021 година потребно е електронски да извршите упис на вистински сопственик/ци во Регистарот на вистински сопственици во рамки на Централниот регистар на РСМ, а со цел за понатамошно непречено извршување на платниот промет преку сметките во Банката.

Повеќе информации на следниот линк http://www.ttk.com.mk/?ItemID=662D5AB55023E14DAA1458F1C4043AFE .

Со почит,
ТТК Банка АД СкопјеЛогирање
 
 
Превземете ги потребните документи за пристап до Електронското Банкарство
Електронска достава на тековна состојба


Заборавена лозинка за електронско банкарство
SiteLock
SSL Secure
© TTK Банка А.Д. Скопје, А.Д. Скопје, 2021