Последна промена:10.04.2020    

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека Во услови на засилени мерки за заштита од ширење на Ковид -19 во земјата ТТК Банка АД Скопје продолжува непречено со работа и со извршување на клучните функции со што нашите услуги остануваат и понатаму достапни на граѓаните и на правните лица.
За работното време на експозитурите и филијалите може да се информирате на веб страницата и на мобилната апликација на Банката TTK M-bank.

Ве повикуваме редовно да ги следите информациите кои Банката ги објавува.

За мерките и активностите за превенција и заштита на вработените и на клиентите на Банката Ве молиме да го прочитате известувањето на следниот линк:

Известување за превентивни мерки за заштита од ширење на вирусот Ковид -19

Ви благодариме за препознавањето на важноста на заштитата на сопственото здравје, како и на здравјето на другите и за придржувањето кон мерките.

Со почит,
ТТК Банка АД СкопјеЛогирање
 
 
Превземете ги потребните документи за пристап до Електронското Банкарство
Електронска достава на тековна состојба


Заборавена лозинка за електронско банкарство
SiteLock
SSL Secure
© TTK Банка А.Д. Скопје, А.Д. Скопје, 2020